Bisedo me ne, Mundësuar nga LiveChat

Visa & CAQ

Dëshironi të dini tarifat tona?

Bëhuni student

Lloji i vizës që ju nevojitet varet nga vendi ku vini dhe nga kohëzgjatja e programit tuaj.

Vizitor Vizitor

Nëse dëshironi të vini në Kanada dhe të studioni deri në muajin 6, mund të keni nevojë për një vizë vizitori ose eTA (Autorizim i Udhëtimit Elektronik) në varësi të vendit nga i cili jeni.

Gjetur nëse keni nevojë për vizë

Nëse vendi juaj është i listuar atje. BLI do t'ju ndihmojë gjatë procesit dhe do t'ju dërgojë dokumentet e nevojshme të shkollës për tu dorëzuar me aplikacionin tuaj.

Leja e Studimit & CAQ

Nëse planifikoni të studioni në BLI për më shumë se gjashtë muaj, duhet të keni dy dokumente: një Leje Studimi Kanadeze dhe CAQ (Certifikata e Pranimit në Quebec). Nëse ky është rasti, duhet të aplikoni për CAQ së pari. Pas marrjes së CAQ tuaj (3-6 javë në përgjithësi), ju mund të filloni procesin e marrjes së lejes studimore kanadeze.

Si të aplikoni për një leje studimi kanadeze?

Si të aplikoni për CAQ tuaj?

Shënim i rëndësishëm: Të dy qeveritë e Kebekut dhe Kanadasë u japin leje studimi studentëve ndërkombëtarë vetëm kur ato pranohen në një program të njohur në baza të rregullta. ju lutem na kontaktoni për më shumë detaje.

BLI mund t'ju ndihmojë me procesin e aplikimit nëse kërkoni atë.