Ulah rék terang waragad urang?

Dua Locations endah pisan

Montréal & Quebec Kota

Montréal

Montréal mangrupakeun kota unik. Hiji kota mana basa jeung budaya papanggih. Hiji kota ku rasa Éropa anu bakal ngolo-ngolo nu ti dinten munggaran.

Ieu 'sa kota bilingual lokasina di hiji pulo dina Lawrence Walungan St.. Ieu téh mangrupa tempat sampurna pikeun neuleuman basa Inggris sarta Perancis sarta neuleumkeun diri dina petualangan kultural.

Perkara teu mun anjeun milih datangna, aya salawasna hal metot jeung senang mun ngalakukeun. Naha dina waktu usum panas, cinyusu, gugur atawa usum tiris, aya salawasna hal jalan.

Kota Quebec

Quebec mangrupa kota endah tur geulis. Ieu jantung budaya Perancis di Amérika. A sapotong Éropa dina buana anyar. Majestic di tepi ka Lawrence Walungan St., Quebec nyaeta salah sahiji kota paling picturesque di dunya tur ibukota propinsi Quebec.
 
Éta beunghar sajarah, arsitektur sarta tradisi sareng banding Éropa asli.
  
Ieu dayeuh Kanada pangbadagna nu geus 100% francophone, Quebec teh tempat idéal pikeun neuleumkeun diri dina basa jeung diajar Perancis sarta dina waktos anu sareng mikaresep sagala anu kotana geulis ieu boga keur anjeun !!

A lega rupa program

BLI nawarkeun rupa-rupa vast program pikeun nyocogkeun ka kabutuhan Anjeun. Di BLI anjeun bakal manggihan program nu Anjeun keur pilari.

Akomodasi beragam Options

departemén akomodasi kami nawarkeun pilihan béda pikeun anjeun milih ti.

Homestay

pamutuhan

akomodasi alternatif

Program Sosial endah

Hirup bahasa anjeun diajar ku milu dina program sosial urang nu nawarkeun kagiatan hébat unggal poe.

Services Séjénna

Konseling pribadi

Urang pastikeun Anjeun nampi sagala rojongan nu peryogi bari maneh hirup pangalaman pembelajaran ieu.

Visa & CAQ Bantuan

Lamun perlu visa nganjang atawa diturutan ulikan datang ka Canada, urang bisa ngabantu anjeun kalayan prosés.

asuransi Kaséhatan

Urang tiasa ngurus asuransi kaséhatan anjeun, nu wajib pikeun sakabéh murid datang ka Kanada.

mindahkeun bandara

Urang nyokot nu nepi tur teundeun anjeun off di bandara nyieun pangalaman lalampahan anjeun ka Kanada sakumaha nu panggampangna tur nyaman jéntré.

Naon mahasiswa urang sebutkeun

  • Salah sahiji pangalaman pangalusna Kuring geus kantos ngalaman. Kuring kungsi jadi loba fun didieu di Montréal abdi malah teu terang nya pikeun ngamimitian. dahareun, rahayat, tempat, hal nu bisa Anjeun pigawé, hal nu nalungtik, sapopoé anjeun diajar saeutik saeutik tina sajarah Montréal dina cara bener tiis
    Kuring nyarankeun 100% na bakal datangna deui tanpa mikir deui dua kali

    Andrés Marin
    Inggris Mahasiswa - Mexico
  • Nalika kuring anjog ka Kanada, kuring henteu terang naon Inggris atawa Perancis. Sanggeus sanggeus dicokot program BLI bilingual, kaahlian basa abdi di duanana basa ningkat pisan. Dinten abdi tiasa disebutkeun Kuring keur TRILINGUAL

    Bruna Marsola
    Bilingual Mahasiswa - Brazil
  • Kuring enrolled di BLI pikeun neuleuman basa Inggris sarta kuring jadi murid panengah luhur dina waktu kurang ti 6 bulan. Guru pisan profésional sarta aranjeunna pastikeun anjeun ngartos tur neuleuman sagalana maranéhna ngajarkeun anjeun. Kelas pisan interaktif. sakola ngabogaan murid ti sakuliah dunya sangkan abdi éta bisa nyieun loba babaturan.

    Mingue Kim
    Inggris Mahasiswa - Korea
Hayu urang Simpen Dina Toel

newsletter