Ngobrol jeung urang, ditanagaan ku LiveChat

program sakola dasar sarta High

Ulah rék terang waragad urang?

BLI SD sarta program sakola High

BLI nawarkeun rupa-rupa program pikeun peserta didik ngora.

Sababaraha pilihan urang téh:

  • Panutup (program petualangan basa deungeun) - Usum panas jeung usum edisi
  • program pakansi - Usum panas jeung usum edisi
  • pangalaman sakola dasar atawa Luhur
  • Taun akademik
  • program sasak
  • program Grup
Ngajalajah Atikan di Kanada

SD jeung Sakola Luhur Garapan

BLI nawarkeun program pikeun siswa SD sarta luhur nu hayang diajar di mancanagara pikeun istilah pondok tur panjang. program urang nu ditawarkeun dina basa Inggris atanapi Perancis. Anjeun tiasa balik pikeun pangalaman beuki nangtang sarta nyandak program bilingual. Anjeun bakal ngahijikeun kana hiji Sakola Dasar atawa sekundér, hirup sareng kulawarga Kanada tur boga kasempetan pikeun gabung kagiatan seru BLI urang.

Hirup petualangan di

Taun akademik

BLI boga pasatujuan kalawan loba sakola SD jeung luhur di Montréal na Kota Quebec mun Tawarkeun program Taun Ajaran. program BLI sataun Akademis dirancang pikeun kids na rumaja anu hoyong cicing a immersion linguistik, akademik budaya pinuh di Kanada.

Murid bakal terpadu kana hiji sakola dasar atawa sakola tinggi na bakal hirup ku kulawarga Kanada.

program sasak

program sasak BLI geus maju nyadiakeun muridna kalayan kurikulum anu bakal ngabantu aranjeunna pikeun ngaronjatkeun kaahlian Basa maranéhanana sarta eta nawarkeun éta pikeun sistem pendidikan Kanada jeung ka Budaya Kanada tadi ngetik Bandung SD atanapi SMA.

Live learning · Cinta learning

program Grup

Mun anjeun resep bringing grup pikeun kamerdékaan, ngahubungan kami kanggo inpormasi lengkep. Bisa ngaropea salah sahiji program luhureun atawa desain hiji anu diluyukeun kana kaperluan grup anjeun. Naha badag atanapi leutik, urang bakal nyieun solusi tukang ngaput pikeun anjeun.

Naon mahasiswa urang sebutkeun

  • "

    Kuring pohara bahagia jeung akomodasi I dipilih. Ieu hébat. Kuring kungsi sagalana kuring diperlukeun pikeun ngarasa nyaman.

    Carlo Agostino
    Inggris Mahasiswa - Italia
  • "

    Abdi panas pangalaman camp di Montréal éta hébat! Ieu ieu impian datangna leres! Hiji pangalaman kuring moal poho!
    Kuring patepung loba babaturan alus ti sakuliah dunya, kapanggih loba hal jeung diajar pisan mangsa kuring tetep.
    Montréal mangrupa endah pisan.

    Fernanda Barba
    Inggris Mahasiswa - Mexico
  • "

    Milu dina camp usum BLI urang éta Heboh. Kuring kungsi loba senang. Kuring patepung loba jalma, dilongok tempat unforgettable kawas Curug Niagara jeung New York City, nyandak bagian dina deal gede kagiatan kawas tubing, sledding anjing, sarta loba kagiatan usum sejen estu senang.
    Kuring nyokot kelas Perancis jeung guru abdi nya hebat!
    Pasti bakal datang deui taun salajengna.

    Delia Scattina
    Mahasiswa Perancis - Swiss
Hayu urang Simpen Dina Toel

newsletter