Ngobrol jeung urang, ditanagaan ku LiveChat

kursus Perancis

Ulah rék terang waragad urang?

BLI kursus Perancis umum nu dirancang pikeun siswa anu hayang ngaronjatkeun akurasi sarta fluency maranéhna nalika komunikasi di Perancis. Naha rék diajar Perancis pikeun digawé, lalampahan, sakola, atawa sakadar keur pelesir, BLI bakal nulungan urang ngahontal cita anjeun.

BLI nawarkeun rupa-rupa program basa pikeun nyocogkeun ka kabutuhan unggal learner. Ku rupa-rupa jadwal na program, bisa nyandak nu ti komunikasi dasar pikeun kamahéran akademik canggih ngaliwatan palajaran ngalakonan tur dinamis dikirimkeun ku guru ngalaman anu ngarti motivations anjeun sarta ambisi.

Kursus-kursus Perancis umum
tingkat 13 pangajaran

Ti dasar pikeun Advanced

kelas leutik

(Siswa 12 per kelas)

pilihan program béda

Paro waktos

Sapanjang waktos

Intensip

super intensif

dinten pinuh bilingual

Paro waktos

Paro waktos

palajaran 18 per minggu

Bagian waktos program méré Anjeun kasempetan pikeun marios na latihan sagala aspék pembelajaran basa, ngawengku sakabeh opat kaahlian (bacaan, tulisan, omongan jeung ngadengekeun), tata tulis jeung kosakata. pendekatan kasebut komunikatif jeung kelas nu dirancang pikeun dinamis sarta ngalakonan.

Senen9: 00 - 12: 20
Salasa9: 00 - 12: 20
Rebo9: 00 - 12: 20
Kemis9: 00 - 12: 20
Jumaah9: 00 - 10: 30

Sapanjang waktos

Sapanjang waktos

palajaran 24 per minggu

Kitu ogé ngawengku opat kaahlian (maca, nulis, diomongkeun jeung ngadengekeun), tata tulis jeung kosakata dina murid dipuseurkeun jeung setting komunikatif, anjeun bakal boga kasempetan pikeun ngembangkeun duanana fluency anjeun sarta akurasi ngaliwatan bengkel poean dirancang nguatkeun sarta latihan basa Anjeun diulik isuk-isuk.

Senen9: 00 - 14: 00
Salasa9: 00 - 14: 00
Rebo9: 00 - 14: 00
Kemis9: 00 - 14: 00
Jumaah9: 00 - 12: 20

Intensip

Intensip

palajaran 30 per minggu

Pikeun siswa anu hoyong nyandak learning basa maranéhna pikeun tingkat salajengna, pilihan ieu ngawangun dina kaahlian poean sarta fokus basa kalawan hiji kasempetan pikeun ngamekarkeun di wewengkon husus. Ngaliwatan gabungan Tugas Learning Based sarta palajaran kaahlian tradisional, anjeun bakal janten bagian tina kelas kalayan tujuan husus dina pikiran dimana sagala widang pamakéan basa keur diaktipkeun sacara alami tur éféktif.

Senen9: 00 - 15: 15
Salasa9: 00 - 15: 15
Rebo9: 00 - 15: 15
Kemis9: 00 - 15: 15
Jumaah9: 00 - 12: 20

super intensif

super intensif

palajaran 35 per minggu

Super kelas intensif buka malah satuluyna! Di dieu Anjeun baris dianggo raket jeung guru anjeun dina grup leutik pikeun mantuan Anjeun ngahontal tujuan anjeun luar lingkungan sakola. Anjeun bisa jadi diajar kaahlian transferable kayaning kumaha nganteurkeun hiji presentasi éféktif jeung ngalakonan, atawa furthering karir Anjeun ku diajar International Business Perancis atanapi Ujian Persiapan; kalawan program intensif Super, anjeun diajar leuwih ti ngan basa hiji!

Senen9: 00 - 16: 20
Salasa9: 00 - 16: 20
Rebo9: 00 - 16: 20
Kemis9: 00 - 16: 20
Jumaah9: 00 - 12: 20

Bilingual Poé pinuh

dinten pinuh bilingual

palajaran 42 per minggu

Anjeun bakal diajar duanana Perancis sarta Inggris dina waktos anu sareng! Hiji dinten has bakal diwangun ku 6 blok has, disarengan pamisah antara Perancis jeung Inggris. Gumantung kana kaperluan ka murid, tingkat mahasiswa, sarta ukuran kelas, maranéhna butuh boh Inggris atawa Perancis di tilu blok mimitina, lajeng pindah keur tilu blok panungtungan. Aranjeunna baris nampa instruksi dina sakabéh kaahlian 4 (maca, nulis, diomongkeun jeung ngadengekeun), sarta kalawan grammar jeung kosakata terpadu kana tiap palajaran, dina duanana basa. Métodologi bakal tetep komunikatif tur murid-dipuseurkeun sapopoe.

Senen9: 00 - 17: 10
Salasa9: 00 - 17: 10
Rebo9: 00 - 17: 10
Kemis9: 00 - 17: 10
Jumaah9: 00 - 15: 40
Grammar komunikatif
Paro waktos
Sapanjang waktos
Intensip
super intensif

Dina kelas ieu anjeun bakal neuleuman konsep grammar luyu pikeun tingkat anjeun; salawasna dina konteks na ngaliwatan téma metot. pendekatan kasebut komunikatif tur murid dipuseurkeun, aya kavling kasempetan pikeun manggihan tur latihan bahasa target.

kaahlian Integrated
Paro waktos
Sapanjang waktos
Intensip
super intensif
dinten pinuh bilingual

Dina kelas ieu anjeun bakal boga kasempetan pikeun latihan opat kaahlian basa: déngékeun, diomongkeun, maca jeung nulis. Grammar jeung kosakata nu terpadu kana unggal palajaran sarta metoda meunteun nyaéta Penilaian Kontinyu.

workshop komunikasi
Sapanjang waktos
Intensip
super intensif
dinten pinuh bilingual

Di dieu Anjeun baris boga kasempetan pikeun nyimpen sagalana anjeun geus diajar di dua blok munggaran kana prakték! kelas ieu fokus kana komunikasi jeung fluency, sarta kagiatan nu dirancang janten senang jeung dinamis.

kaahlian husus
Intensip
super intensif
dinten pinuh bilingual

kelas ieu museurkeun kana hiji skill husus (déngékeun, diomongkeun, bacaan atawa tulisan) ngaliwatan karya proyék jeung Tugas Learning Based. Anjeun tiasa latihan kaahlian tulisan anjeun ku ngahasilkeun hiji koran sakola, atanapi ngembangkeun abilities déngékeun anjeun ku Ngalanglang dunya atanapi radio sareng podkés.

Elective
super intensif
dinten pinuh bilingual

Di dieu mangrupa kasempetan pikeun diajar Perancis pikeun Maksud spésifik. Anjeun bisa mantuan prospek profésional Anjeun ku cara nyokot International Business Perancis, atawa mangtaun kaahlian transferable kayaning kumaha masihan hiji presentasi mujarab!