Ngobrol jeung urang, ditanagaan ku LiveChat

Ulah rék terang waragad urang?

BLI Montréal

Tempat dunya meets.

Diajar dua basa dina waktu anu sarua

Disetel dina hiji pulo di Lawrence Walungan St., Montréal mangrupakeun kota pinuh ku jelas beda jeung originalitas, hiji kota mana pesona tina Benua Old nestles nepi ka sophistication ngeunaan Amérika Kalér. Montréal mangrupakeun kota multikultural mana jalma ti backgrounds béda hirup rukun.

Salaku kota mana budaya Perancis sarta Inggris papanggih, éta mangrupa tempat idéal pikeun neuleuman duanana basa.

BLI Montréal ieu lokasina di jantung Old Montréal, hiji wewengkon nu pinuh ku kahirupan, dina jarak nu deukeut ka unggal situs utama di Montréal. Kami merenah ayana ngan dua menit ti stasion metro Tempat-d'Armes, dina wangunan warisan deukeut Basilica Notre-Dame kawentar. fasilitas modern kami nawiskeun mahasiswa atmosfir nyaman jeung pikaresepeun nu ngajadikeun kamajuan learning pisan nikmat jeung senang.

Accredited ku Basa Kanada, BLI mangrupakeun sakola basa kalawan leuwih 40 taun pangalaman dina industri pendidikan basa jeung program immersion akademik sarta umum kacida suksés pikeun sakabéh tingkat.

Urang ngagunakeun pendekatan dinamis tur komunikatif nu teu ngan baris mantuan siswa jadi pinter dina hiji basa, tapi ogé bakal masihan eta parabot sukses dina tingkat global.