Ngobrol jeung urang, ditanagaan ku LiveChat

Ulah rék terang waragad urang?

BLI Quebec

Tempat dunya meets.

Euyeub Budaya Alus lokasi

Quebec mangrupakeun kota warisan Kanada geulis. Jantung Perancis-diomongkeun budaya di Amérika Kalér. A sapotong Éropa dina buana anyar. Lokasina di tepi megah sahiji-Lawrence St River, Kota Quebec nyaeta salah sahiji kota paling picturesque di dunya.

Panggedena kota utamina Perancis-diomongkeun di Kanada sareng ibukota propinsi Quebec, Kota Quebec teh tempat keur neuleumkeun diri dina basa Perancis bari ngarasakeun sagalana Quebec tiasa nawiskeun, ti lauk paus ningali dina Tadoussac, mun tasting anggur di Townships Wétan .

BLI Quebec nyebar leuwih dua lanté wangunan modern di puseur Kota Quebec, gampang diakses ku angkutan umum sarta dina jarak leumpang sadaya amenities sarta titik touristic dipikaresep.

BLI Quebec teu ukur nyadiakeun hiji lingkungan sabenerna immersion pikeun neuleuman Perancis, tapi ogé organizes rupa-rupa kagiatan pikeun mantuan siswa ngajajah kotana tur nangkeup budaya Kanada Perancis unik!