Ngobrol jeung urang, ditanagaan ku LiveChat

Kawijakan ngabalikeun duit

Ulah rék terang waragad urang?

panundaan

Pembatalan jeung kawijakan panundaan

Siswa anu keukeuh nunda mimiti tangtu kudu ngabéjaan BLI beforehand. Hiji hurup anyar ditampa moal lajeng jadi dikaluarkeun pikeun titimangsa engké haratis pikeun siswa diajar di handapeun 6 bulan. Murid diajar leuwih 6 bulan bakal boga muatan $ 70 CAD.

Cancellations

Kabéh notices of pembatalan kudu dibikeun dina nulis ku mail, fax, atawa e-mail nyarios nu maksudna pikeun mundur ti program geus didaptarkeun pikeun. The pendaptaran jeung waragad panempatan akomodasi nu non refundable.
Mun hiji murid anu wajib ngabolaykeun / na program dirina alatan panolakan visa, a ngabalikeun duit lengkep bakal reimbursed kaasup fee pendaptaran na fee panempatan akomodasi. Catet yén BLI perlu nampa hurup aslina Kanada of panolakan.

Murid kedah tumiba dina tungtunan handap janten layak pikeun reimbursement:

Sateuacan tanggal program mimiti

a) Kurang leuwih 10 poé sanggeus ngirimkeun pendaptaran Anjeun · 100% tina fee SPP.
b) dinten 31 atawa leuwih saméméh program dimimitian · 70% tina fee SPP.
c) Mun mahasiswa cancels kirang ti 30 poé saméméh tanggal program mimiti · 60% tina fee SPP.

Sanggeus tanggal program mimiti

a) Antara 1-10% tina program éta · 50% tina fee SPP.
b) Antara 11 - 24% tina program éta · 30% tina fee SPP.
c) 25% atawa leuwih program · 0% tina fee SPP.

Murid bisa ningkatkeun tapi teu downgrade program maranéhanana. misalna Lamun murid nu hayang ngarobah tina program pinuh waktos ka bagéan program waktos, anjeunna / manehna kudu ngabatalkeun program jeung reapply. Kawijakan pembatalan bakal ditagihkeun.

* Lamun murid datang ka Canada ku idin ulikan BLI, anjeunna atanapi manehna forfeits hak sakabeh refunds.

ngabalikeun duit Homestay

fee panempatan Homestay mangrupa non-refundable. Murid kedah masihan 2 minggu aya bewara dina nulis ka koordinator homestay lamun maranéhna keukeuh ngarobah homestay maranéhanana. Minggu 4 mimiti homestay nu non-refundable.

Waktos pikeun ngolah ngabalikeun duit

Mun anjeunna / baé layak pikeun ngabalikeun duit dina kaayaan luhur, Anjeun bakal reimbursed dina 45- gawe jaman dinten nuturkeun resi bewara ditulis ngeunaan pembatalan.

Perhatikeun yén fee pendaptaran na fee panempatan akomodasi nu non refundable handapeun Kaayaan wae