Ngobrol jeung urang, ditanagaan ku LiveChat

Program BLI

Ulah rék terang waragad urang?

program Inggris

16 +

umum Inggris

BLI kursus basa Inggris umum nu dirancang pikeun siswa anu hayang ngaronjatkeun akurasi sarta fluency maranéhna nalika komunikasi dina basa Inggris.

Naha rék diajar basa Inggris pikeun digawé, lalampahan, sakola, atawa sakadar keur pelesir, BLI bakal nulungan urang ngahontal cita anjeun.

Inggris bisnis

kursus BLI Usaha Inggris anu terpadu kursus kaahlian anu geus dirancang pikeun siswa anu hayang make basa Inggris dina situasi profésional, ngajarkeun aranjeunna kekecapan jeung basa fungsional maranéhna kudu sukses.

Persiapan ujian

BLI kursus persiapan Ujian nu dirancang pikeun ngajarkeun maneh sagala perlu kaahlian, strategi, téhnik jeung kayakinan anu perlu hasil lulus ujian anjeun Nyiapkeun pikeun.

BLI nawarkeun préparasi ujian handap:

  • IELTS
  • TOEFL
  • FCE
  • CAE

Jarak taun

program Perancis

16 +

umum Inggris

BLI kursus basa Inggris umum nu dirancang pikeun siswa anu hayang ngaronjatkeun akurasi sarta fluency maranéhna nalika komunikasi dina basa Inggris.

Naha rék diajar basa Inggris pikeun digawé, lalampahan, sakola, atawa sakadar keur pelesir, BLI bakal nulungan urang ngahontal cita anjeun.

Persiapan ujian

BLI kursus persiapan Ujian nu dirancang pikeun ngajarkeun maneh sagala perlu kaahlian, strategi, téhnik jeung kayakinan anu perlu hasil lulus ujian anjeun Nyiapkeun pikeun.

BLI nawarkeun préparasi ujian handap:

  • IELTS
  • TOEFL
  • FCE
  • CAE

Jarak taun

Program bilingual

16 +

program bilingual

BLI program bilingual geus dirancang pikeun mantuan Anjeun diajar kaahlian perlu komunikasi akurat tur fluently dina duanana, Inggris sarta Perancis. Minimum dianjurkeun panjang pikeun program ieu téh 8 bulan.

Jarak taun

Program nonoman

9+

Panutup (Basa kubu)

BLI program bilingual geus dirancang pikeun mantuan Anjeun diajar kaahlian perlu komunikasi akurat tur fluently dina duanana, Inggris sarta Perancis. Minimum dianjurkeun panjang pikeun program ieu téh 8 bulan.

program pakansi

BLI program bilingual geus dirancang pikeun mantuan Anjeun diajar kaahlian perlu komunikasi akurat tur fluently dina duanana, Inggris sarta Perancis. Minimum dianjurkeun panjang pikeun program ieu téh 8 bulan.

pangalaman sakola dasar sarta High

BLI program bilingual geus dirancang pikeun mantuan Anjeun diajar kaahlian perlu komunikasi akurat tur fluently dina duanana, Inggris sarta Perancis. Minimum dianjurkeun panjang pikeun program ieu téh 8 bulan.

SD jeung High semester sakola & sataun

BLI program bilingual geus dirancang pikeun mantuan Anjeun diajar kaahlian perlu komunikasi akurat tur fluently dina duanana, Inggris sarta Perancis. Minimum dianjurkeun panjang pikeun program ieu téh 8 bulan.

program sasak

BLI program bilingual geus dirancang pikeun mantuan Anjeun diajar kaahlian perlu komunikasi akurat tur fluently dina duanana, Inggris sarta Perancis. Minimum dianjurkeun panjang pikeun program ieu téh 8 bulan.

Kolot & Program Kids

6+

Basa + Basa

BLI program bilingual geus dirancang pikeun mantuan Anjeun diajar kaahlian perlu komunikasi akurat tur fluently dina duanana, Inggris sarta Perancis. Minimum dianjurkeun panjang pikeun program ieu téh 8 bulan.

Basa + SD atanapi sakola High

BLI program bilingual geus dirancang pikeun mantuan Anjeun diajar kaahlian perlu komunikasi akurat tur fluently dina duanana, Inggris sarta Perancis. Minimum dianjurkeun panjang pikeun program ieu téh 8 bulan.

Basa & College + SD atanapi sakola High

BLI program bilingual geus dirancang pikeun mantuan Anjeun diajar kaahlian perlu komunikasi akurat tur fluently dina duanana, Inggris sarta Perancis. Minimum dianjurkeun panjang pikeun program ieu téh 8 bulan.