Ngobrol jeung urang, ditanagaan ku LiveChat

Kursus-kursus basa Inggris di Montréal

Ulah rék terang waragad urang?

BLI kursus basa Inggris umum nu dirancang pikeun siswa anu hayang ngaronjatkeun akurasi sarta fluency maranéhna nalika komunikasi dina basa Inggris. Naha rék diajar basa Inggris pikeun digawé, lalampahan, sakola, atawa sakadar keur pelesir, BLI bakal nulungan urang ngahontal cita anjeun.

BLI nawarkeun rupa-rupa program basa pikeun nyocogkeun ka kabutuhan unggal learner. Ku rupa-rupa jadwal na program, bisa nyandak nu ti komunikasi dasar pikeun kamahéran akademik canggih ngaliwatan palajaran ngalakonan tur dinamis dikirimkeun ku guru ngalaman anu ngarti motivations anjeun sarta ambisi.

Kursus-kursus umum Inggris
tingkat 12 pangajaran

Ti dasar pikeun Advanced

kelas leutik

(Siswa 12 per kelas)

pilihan program béda

Paro waktos

Sapanjang waktos

Intensip

super intensif

dinten pinuh bilingual

Paro waktos

Paro waktos

palajaran 18 per minggu

Jadwal kelas

Mon - Thu

9: 00 - 12: 20

Jumaah

9: 00 - 10: 30

Mon
Tue
Wed
Thu
Jum
9: 00 - 10: 30

komunikatif

tatabasa

komunikatif

tatabasa

komunikatif

tatabasa

komunikatif

tatabasa

kaahlian Integrated
10: 40 - 12: 20 kaahlian Integrated kaahlian Integrated kaahlian Integrated kaahlian Integrated

Sapanjang waktos

Sapanjang waktos

palajaran 24 per minggu

Jadwal kelas

Mon - Thu

9: 00 - 2: 00

Jumaah

9: 00 - 12: 20

Mon
Tue
Wed
Thu
Jum
9: 00 - 10: 30

komunikatif

tatabasa

komunikatif

tatabasa

komunikatif

tatabasa

komunikatif

tatabasa

kaahlian Integrated
10: 40 - 12: 20 kaahlian Integrated kaahlian Integrated kaahlian Integrated kaahlian Integrated workshop komunikasi
1: 10 - 2: 00 workshop komunikasi workshop komunikasi workshop komunikasi workshop komunikasi

Intensip

Intensip

palajaran 30 per minggu

Jadwal kelas

Mon - Thu

9: 00 - 3: 15

Jumaah

9: 00 - 12: 20

Mon
Tue
Wed
Thu
Jum
9: 00 - 10: 30

komunikatif

tatabasa

komunikatif

tatabasa

komunikatif

tatabasa

komunikatif

tatabasa

kaahlian Integrated
10: 40 - 12: 20 kaahlian Integrated kaahlian Integrated kaahlian Integrated kaahlian Integrated workshop komunikasi
1: 10 - 2: 00 workshop komunikasi workshop komunikasi workshop komunikasi workshop komunikasi
2: 00 - 3: 15 kaahlian husus kaahlian husus kaahlian husus kaahlian husus

super intensif

super intensif

palajaran 35 per minggu

Jadwal kelas

Mon - Thu

9: 00 - 4: 20

Jumaah

9: 00 - 12: 20

Mon
Tue
Wed
Thu
Jum
9: 00 - 10: 30

komunikatif

tatabasa

komunikatif

tatabasa

komunikatif

tatabasa

komunikatif

tatabasa

kaahlian Integrated
10: 40 - 12: 20 kaahlian Integrated kaahlian Integrated kaahlian Integrated kaahlian Integrated workshop komunikasi
1: 10 - 2: 00 workshop komunikasi workshop komunikasi workshop komunikasi workshop komunikasi
2: 00 - 3: 15 kaahlian husus kaahlian husus kaahlian husus kaahlian husus
3: 15 - 4: 20 Elective Elective Elective Elective

Grammar komunikatif
kaahlian Integrated
workshop komunikasi
kaahlian husus
Elective