Ngobrol jeung urang, ditanagaan ku LiveChat

Homestay

Ulah rék terang waragad urang?

Hiji imah jauh ti imah

Hirup ku kulawarga host mangrupakeun jalan gede jeung unik keur neuleumkeun diri dina budaya tur basa ti Kanada, keur eta ngidinan Anjeun pikeun hirup hiji pangalaman kulawarga.

Sadaya kulawarga host kami dipilih taliti tur kudu minuhan kriteria kualitas BLI. Urang mastikeun yén sakabéh kulawarga host imah nepungan standar kaamanan tur kasehatan.

Sadaya kulawarga homestay BLI cicing dina jarak lumrah ti sakola éta. Waktu pasuliwer rata antara hiji tinggal homestay na BLI ku angkot téh 20-60 menit.

host homestay anjeun (s) bakal nyadiakeun Anjeun sareng kamar pribadi atawa dibagikeun anu pinuh kdu.

Homestay Pilihan kami

Pinuh Board + 18

  • immersion basa pinuh
  • hiji pangkeng
  • Tilu hidangan per poé
  • Ranjang linen na towels
  • Pamakéan fasilitas laundry
  • aksés Internét

Pinuh Board -18

  • immersion basa pinuh
  • Tilu hidangan per poé
  • hiji pangkeng
  • Ranjang linen na towels
  • Pamakéan fasilitas laundry
  • aksés Internét

Satengah Board + 18

  • immersion basa pinuh
  • Dua hidangan per poé
  • hiji pangkeng
  • Ranjang linen na towels
  • Pamakéan fasilitas laundry
  • aksés Internét

Satengah Board - 18

  • immersion basa pinuh
  • Dua hidangan per poé
  • hiji pangkeng
  • Ranjang linen na towels
  • Pamakéan fasilitas laundry
  • aksés Internét

Roomstay

  • immersion basa pinuh
  • hiji pangkeng
  • pawon dilengkepan pinuh
  • Ranjang linen na towels
  • Pamakéan fasilitas laundry
  • aksés Internét
Hayu urang Simpen Dina Toel

newsletter