Ngobrol jeung urang, ditanagaan ku LiveChat

malem Program

Ulah rék terang waragad urang?

Balancing gawe, hirup na sakola tiasa tangtangan. BLI boga hal pikeun mantuan. Urang ayeuna geus dimimitian kelas malem pikeun mantuan ngaronjatkeun kaahlian basa tur mantuan ngahontal cita akademik Anjeun. departemén akademik urang geus taliti ngembangkeun hiji kurikulum komprehensif anu kompatibel jeung jadwal sibuk Anjeun. Anjeun bakal boga kelas dua kali saminggu pikeun dua jam, dina hiji sakola centrally lokasina.

Urang nawiskeun kelas leutik nu ngaktipkeun anjeun nampi perhatian pribadi tur ngawangun kayakinan. Métodologi kami ogé diadaptasi guna difokuskeun kaahlian komunikasi Anjeun. Ku attending program malem kami, anjeun ogé bakal boga kasempetan pikeun nepungan batur ti loba backgrounds profésional, anu bisa mantuan Anjeun dilegakeun jaringan profésional anjeun sarta maju karir Anjeun.