Ngobrol jeung urang, ditanagaan ku LiveChat

dinten mimiti kelas

Ulah rék terang waragad urang?

Wilujeng sumping di BLI! Anjeun tungtungna dieu! Urang damel teuas nyieun pangalaman pembelajaran anjeun senang, seru jeung ngalakonan.

Dina dinten kahiji anjeun sakola, urang kudu staf ramah tur ngalaman ngabagéakeun anjeun nalika anjeun anjog, sarta aya hiji sési orientasi pikeun sakabéh murid anyar pikeun dibere nyaho policies.We sakola urang ogé bakal masihan anjeun tur sahiji sakola na nya sakuliling pikeun mantuan anjeun meunang akrab jeung lingkungan anyar.

Salila rintakan, urang ogé bakal masihan nu hiji bubuka ngeunaan kota, informasi akomodasi ogé kagiatan sanggeus sakola. Aya ogé informasi kit well-dirancang pikeun mantuan Anjeun pariksa sagala rinci patali ka sakola jeung sakabeh informasi mangpaat ngeunaan kota.

Salaku urang ngarti yén anjeun bakal ngarasa saraf dina dinten munggaran, staf administrasi urang jeung guru bakal pituduh Anjeun liwat jaman transisi ieu. Urang bakal salawasna jadi aya ngurus maneh na ngajawab sagala patarosan anjeun. Anjeun pernah nyalira!