Ngobrol jeung urang, ditanagaan ku LiveChat

mindahkeun

Ulah rék terang waragad urang?

Service Nyokot-up bandara

Di BLI, urang rék pangalaman Anjeun mancanagara janten pikaresepeun ti momen pisan munggaran anjeun anjog di Kanada. Urang nawarkeun layanan pick-up pribadi. Anjeun bakal ngajemput ku salah sahiji wakil urang anu baris mastikeun maneh sumping di akomodasi dipilih anjeun aman. Lamun perlu layanan ieu, mangga hayu urang nyaho kana pendaptaran.

Sesampainya di bandara

siswa internasional sumping di Internasional Pierre-Elliott-Trudeau Airport di Montréal na Bandara Internasional Jean Lesage di Kota Quebec. Lamun anjeun sumping di bandara, pastikeun yén anjeun buka Inspection primér pikeun nyarita ku perwira Kanada Layanan Border Badan (CBSA). Ieu di dieu maranéhna bakal hoyong ningali paspor anjeun, Letter of ditampa jeung buktina dana, kitu ogé Hurup anjeun Perkenalan dina urutan narima Surat ijin Study.