Ngobrol jeung urang, ditanagaan ku LiveChat

Sarat jeung Kaayaan Expulsion murid

Ulah rék terang waragad urang?

Bouchereau Lingua Internasional (BLI) geus komitmen pikeun nyokot sakabéh hambalan lumrah pikeun mastikeun siswa boga kasempetan pikeun hasil ngalengkepan program maranéhanana. Dina kerangka umum ieu, kabeh siswa diperlakukeun adil tur equitably. Siswa anu teu ngarojong tujuan akademis jeung etika of BLI keur diri jeung sasama santri maranéhna nunut ka hukuman, nepi ka jeung kaasup expulsion. Sacara umum, BLI bakal nyobian ngabéréskeun kaayaan tanpa expulsion. warnings verbal, warnings ditulis na gantung bisa miheulaan kieu final na paling serius lampah. Nalika BLI deems integritas, kaamanan atawa well-mahluk murid na, staf, klien atawa datang sejenna aya dina bahaya, teras expulsion bisa jadi warranted dina kawijaksanaan sakola urang iraha wae titik dina prosés.

Dishonesty akademik

Sagala kecap, aksi atawa akta dipigawé nyalira, atanapi ku batur pikeun niat langsung atanapi teu langsung tina nyadiakeun hiji kaunggulan adil atawa kauntungan pikeun diri atawa murid sejenna (s) kaasup:

  1. selingkuh / plagiat
  2. kolaborasi unapproved
  3. robahan tina rékaman
  4. sogokan
  5. dishonesty / misrepresentations

waragad beredar

Gagalna mayar rekening liwat owing mun BLI dina jaman dieusian bisa jadi grounds pikeun expulsion sanggeus peringatan ditulis geus dibikeun.

Obat jeung alkohol

Kawijakan BLI ngeunaan obat jeung alkohol:

  1. Konsumsi obat jeung alkohol anu dilarang dina harta sakola.
  2. Konsumsi Cannabis henteu diwenangkeun dina harta sakola, di acara sakola, kagiatan atawa lalampahan tur excursions ku saha, ngayakeun staf atawa muridna.
  3. Sagala underage / murid minor anu mibanda, migunakeun, sells, atawa distributes légal (misalna ganja, nginum obat resép, jsb) atanapi obat haram, paraphernalia ubar, alkohol atawa bako iraha wae bari dina harta sakola, atawa di handapeun kadaulatan sakola , nyaeta tunduk kana aksi disiplinér paling serius, kaasup gantung atanapi expulsion.
  4. kawijakan éta sakola urang dina obat jeung alkohol ogé dilarapkeun ka sagala lalampahan tur kagiatan murid. sakola deui cadangan hak neangan naon kaduh murid lamun murid anu disangka ngabogaan ubar atawa zat haram atanapi Item dina sakola, dina lalampahan tur kagiatan. Murid dipercaya jadi dina pangaruh obat jeung / atawa alkohol nyanghareupan konsekuensi serius kaasup gantung atanapi expulsion.

Palanggaran Code of Laku

Sakabéh santri diwajibkeun taat ka Kode BLI urang etik. Sanajan dina pelanggaran teu boga potensi pikeun ngahasilkeun ngarugikeun fisik ka jalma atawa harta, BLI bisa ngaluarkeun hiji murid anu geus narima gantung for gagal pikeun matuh sarta geus saprak Ngalanggar salah sahiji istilah kode BLI urang etik.

Pelecehan atanapi diskriminasi

BLI henteu mere ampun pelecehan atanapi diskriminasi tina sagala murid, anggota staf, klien atawa datang ka sakola teh. Murid milu dina harassing atawa kagiatan diskriminatif anu ras, seksual, atanapi pertaining ka orientasi seksual di alam nunut ka gantung saharita gumantung kana severity tina aktivitas sarta pending panalungtikan. Naon murid anu geus dianggap ku panalungtikan geus kalibet dina harassing parna atawa kagiatan diskriminatif bisa jadi diusir di kawijaksanaan sakola, gumantung kana severity tina aktivitas éta. Dina nangtukeun naon constitutes pelecehan atanapi diskriminasi, BLI nujul kana The Quebec Piagam Hak Asasi Manusa jeung kabebasan.

Nyalahgunakeun Harta

Siswa anu ngaruksak, maok atawa lamun heunteu nyalahgunakeun harta sakola bisa jadi diusir sarta diperlukeun sangkan restitution.

Endangerment of Staf atanapi Murid

BLI geus komitmen ka katuhu sadaya staf sakola, mahasiswa, klien tur datang janten aman. Siswa anu ku aksi atawa ngalalaworakeun sagala cara ngabahayakeun kasalametan sorangan atawa batur bisa jadi diusir.

Bewara:

Murid anu poko keur expulsion pikeun alesan wae bakal dibéjakeun di tulisan, boh ku email, surat dikirimkeun leungeun atawa ku mail kadaptar. BLI teu jawab non-pangiriman ku mail kadaptar lamun murid nu teu disadiakeun alamat padumukan sah. iber bakal ngandung pedaran ngeunaan dadasar pikeun expulsion jeung titimangsa éféktif. Diusir siswa anu sengketa fakta expulsion kudu banding kaputusan di jero tilu poe tina iber di handap prosedur keluhan ti BLI disadiakeun pikeun murid jeung nyadiakeun bukti cukup pikeun ngarojong keluhan nu. Siswa anu berkas banding jeung nu gagal keur dianggap ditarik ti BLI.

Padumukan waragad hiji Mahasiswa diusir urang

Padumukan rekening murid urang, pikeun siswa anu geus diusir, bakal réngsé dina Sarat jeung Kaayaan ngabalikeun duit fee Sakola urang, migunakeun tanggal efektip expulsion sakumaha dinten ahir kahadiran dina program maranéhanana pangajaran.

Balikna Harta

Hiji murid anu geus diusir nya jawab balikna wae milik sakola di / na diilikan dirina sorangan dina 10 poé expulsion jeung bakal dilaksanakeun finansial nanggungjawaban kanggo harta moal balik dina kaayaan alus.