Ngobrol jeung urang, ditanagaan ku LiveChat

Naha BLI?

Ulah rék terang waragad urang?

Aya cara hadé pikeun neuleuman basa ti keur hirup deui? BLI teu pikir kitu. Yén teh alesan naha kabeh tangtu basa Inggris sarta Perancis kami geus dirancang papanggih pangabutuh jeung kapentingan siswa, sarta aya dumasar kana pendekatan dinamis tur komunikatif nu teu ngan baris mantuan siswa jadi pinter dina hiji basa, tapi ogé bakal masihan aranjeunna éta parabot sukses dina tingkat global. BLI ngajadikeun pangaweruh linguistik relevan mun hirup anjeun di rupa-rupa aspék mangpaat saluareun imajinasi anjeun. Ngembangna pilihan anjeun sarta maximizing kasuksésan anjeun naon di BLI kami Tujuan keur.

BLI nyokot proses pembelajaran basa luar kelas, ku maturan siswa rupa-rupa senang jeung kagiatan metot jeung program kualitas Homestay anu bakal ngidinan pelajar nyandak pangalaman pembelajaran maranéhna pikeun tingkat séjén, diajar di alam nyata. aspék séjén ngeunaan hiji pangalaman pembelajaran BLI ieu tailoring na kustomisasi sahiji program anu bakal ngabantu siswa diajar di sabudeureun kapentingan pribadi maranéhanana, di lingkungan ramah, jeung kasempetan pikeun kalibet ku sasama santri BLI ti sakuliah dunya.

Pikeun leuwih ti tilu puluh genep taun kami geus mantuan rébuan mahasiswa ti sakuliah dunya pikeun minuhan impian maranéhanana sarta jadi warga global. Unggal salah sahiji kami, pendidik BLI, pangurus jeung coordinators, nu néangan maju ka welcoming anjeun di salah sahiji sakola urang na janten di sisi anjeun dina pangalaman hirup hébat kieu: "diajar basa mancanagara".

  • taun 40 tina pangalaman
  • Kaunggulan dina pangajaran
  • perhatian murid individu
  • Program Pribadi
  • Top Quality Kurikulum
  • Lega rupa program
  • kaping mimiti fléksibel
  • Kasuksesan dijamin
  • kelas leutik
  • diversity
  • guru mumpuni
  • program kagiatan seru
  • Dua lokasi di Kanada
  • program BLIlingual