Ngobrol jeung urang, ditanagaan ku LiveChat

program nonoman

Ulah rék terang waragad urang?

Program nonoman BLI

BLI nawarkeun rupa-rupa program pikeun peserta didik ngora

BLI nawarkeun rupa-rupa program pikeun peserta didik ngora.

Siswa anu ilubiung dina jenis ieu program tumuwuh di abilities sosial jeung akademik maranéhna

"
Davika Toews
BLI koordinator Akademis
Basa Adventure Program asing

Panutup · Summer Edition 17-

BLI nawarkeun hiji program panas luar biasa dimana sadaya pamilon kudu hiji waktos endah di lingkungan aman jeung aman.

Bari sagala campers diajar basa Inggris atawa Perancis, maranéhna bakal senang, sangkan babaturan ti sakuliah dunya sarta ngarasakeun kota kawas Montréal, Quebec, Toronto, Curug Niagara, Ottawa jeung tempat éndah lianna di Kanada.

Kasalametan sarta kasehatan campers mangrupakeun prioritas luhureun urang. Dimana wae kids Anjeun aranjeunna bakal salawasna jadi dina pangawasan sarta baris nampa rojongan perlu hirup dina pakansi ulikan best of kahirupan maranéhanana.

Kabéh inklusif senang

Panutup Winter Edition 17-

program camp BLI Winter nawarkeun pangalaman hebat mancanagara ngagabungkeun Inggris jeung learning Perancis kalawan rupa-rupa kagiatan usum seru di lingkungan aman jeung miara.

Tujuanana urang mana saluareun ajar Basa Sunda jeung Perancis. Urang Tujuan méré mahasiswa urang kasempetan rék dilegakeun horizons ku cara nyieun babaturan anyar ti sakuliah dunya.

Hirup petualangan di

program Pakansi Summer 17 +

program pakansi panas BLI nawiskeun anjeun senang jeung seru cara pikeun neuleuman basa Inggris atawa Perancis. kelas anu aimed di gedong kapercayaan lamun maké Basa Inggris dina situasi sapopoé. Sanggeus sakola muridna bakal ilubiung dina kagiatan diatur nu dirancang pikeun meunangkeun mangpaat pangseueurna ti waktos Anjeun di Kanada.

Ulikan Inggris atawa Perancis di BLI sarta boga waktu hirup anjeun.

Hirup petualangan di

Usum Pakansi Program 17 +

Ngajalajah Wonderland usum Kanada urang!

Ngarasakeun hiji pangalaman mangsa unforgettable di kamerdékaan bari diajar basa Inggris atawa Perancis dina senang jeung cara seru.

Kelas anu aimed di gedong kapercayaan lamun maké Basa Inggris dina situasi sapopoé. Sanggeus sakola muridna bakal ilubiung dina kagiatan diatur nu dirancang pikeun meunangkeun mangpaat pangseueurna ti waktos Anjeun di Kanada.

Ulikan Inggris atawa Perancis di BLI sarta boga waktu hirup anjeun!

Live learning · Cinta learning

program Grup

Mun anjeun resep bringing grup pikeun kamerdékaan, ngahubungan kami kanggo inpormasi lengkep. Bisa ngaropea salah sahiji program luhureun atawa desain hiji anu diluyukeun kana kaperluan grup anjeun. Naha badag atanapi leutik, urang bakal nyieun solusi tukang ngaput pikeun anjeun.

Naon mahasiswa urang sebutkeun

  • "

    Kuring pohara bahagia jeung akomodasi I dipilih. Ieu hébat. Kuring kungsi sagalana kuring diperlukeun pikeun ngarasa nyaman.

    Carlo Agostino
    Inggris Mahasiswa - Italia
  • "

    Abdi panas pangalaman camp di Montréal éta hébat! Ieu ieu impian datangna leres! Hiji pangalaman kuring moal poho!
    Kuring patepung loba babaturan alus ti sakuliah dunya, kapanggih loba hal jeung diajar pisan mangsa kuring tetep.
    Montréal mangrupa endah pisan.

    Fernanda Barba
    Inggris Mahasiswa - Mexico
  • "

    Milu dina camp usum BLI urang éta Heboh. Kuring kungsi loba senang. Kuring patepung loba jalma, dilongok tempat unforgettable kawas Curug Niagara jeung New York City, nyandak bagian dina deal gede kagiatan kawas tubing, sledding anjing, sarta loba kagiatan usum sejen estu senang.
    Kuring nyokot kelas Perancis jeung guru abdi nya hebat!
    Pasti bakal datang deui taun salajengna.

    Delia Scattina
    Mahasiswa Perancis - Swiss
Hayu urang Simpen Dina Toel

newsletter