Ngobrol jeung urang, ditanagaan ku LiveChat

Visa & CAQ

Ulah rék terang waragad urang?

Jinis visa nu peryogi gumantung kana nagara anjeun datangna ti na on panjang program Anjeun.

Visa nganjang

Mun hayang datang ka Kanada sareng diajar nepi ka 6 bulan, anjeun bisa perlu visa nganjang atanapi ETA (Electronic Travel otorisasina) gumantung kana nagara anjeun tina.

Kapanggih kaluar lamun perlu visa a

Mun nagara anjeun kadaptar dinya. BLI baris mantuan anjeun ngaliwatan prosés jeung bakal dikirim Anjeun dokumén sakola perlu ngalebetkeun kalayan aplikasi Anjeun.

Surat ijin & CAQ ulikan

Upami Anjeun keur perencanaan pikeun diajar di BLI pikeun panjang ti genep bulan, aya dua dokumén anjeun kudu gaduh: a Surat ijin Study Kanada jeung CAQ (Quebec ditampa bijil). Lamun ieu téh bisi, Anjeun kudu nerapkeun keur CAQ munggaran. Sanggeus meunang (minggu 3-6 sacara umum) CAQ anjeun, anjeun tiasa ngamimitian prosés ngumpulkeun Surat ijin Study Kanada Anjeun.

Kumaha nerapkeun pikeun Surat ijin Study Kanada?

Kumaha panawaran pikeun CAQ anjeun?

Catetan penting: Boh Quebec tur pamaréntah Kanada dibere idin ulikan ka siswa internasional ngan basa aranjeunna keur ngaku kana program dipikawanoh dina dasar full-waktu. Punten taros Kami leuwih wincik.

BLI tiasa mantuan Anjeun ku prosés aplikasi Anjeun lamun menta eta.