Ngobrol jeung urang, ditanagaan ku LiveChat

Kaayaan pendaptaran

Ulah rék terang waragad urang?

konfirmasi pendaptaran

Pikeun ngadaptar, anjeun kudu mayar 30% tina total biaya program. The 70 séjén% kudu dibayar no saterusna ti dua minggu saméméh kadatangan anjeun di Kanada dina pembayaran tunggal jeung installments bulanan.

Terus di pikiran nu kelas urang nu leutik, sahingga tempat aya anu kawates. Kuring nyarankeun Anjeun nyieun pendaptaran Anjeun pas mungkin pikeun ngamankeun tempat Anjeun.

Métode pamayaran

Anjeun tiasa nyieun pamayaran Anjeun ngaliwatan transfer bank internasional, kartu kiridit atawa kartu debit. Urang bisa nampa Métode séjén, mangga ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.