Ngobrol jeung urang, ditanagaan ku LiveChat

sajarah BLI

Ulah rék terang waragad urang?

BLI Sajarah

siswa wareg saprak 1976

BLI (Bouchereau Lingua International) dibuka sakola basa munggaran taun 1976 di Montréal, Quebec. Tujuan na éta nawarkeun latihan bisnis keur executives senior na pangurus di sababaraha industri sarta wewengkon kaahlian. Teu lila sanggeus, BLI dimimitian welcoming mahasiswa ti sakuliah dunya pikeun ilubiung dina program immersion Perancis sarta Inggris na.

Sanggeus ngadegkeun reputasi na salaku parusahaan nu embodies kaahlian, inovasi, jeung layanan palanggan exemplary, sakola salajengna direspon jeung paménta tumuwuh pikeun jasa basa jeung mimiti maturan jasa tarjamah-kualitas luhur -na pikeun pausahaan lokal sarta internasional, ti kantor-accredited pamaréntah na .

A staf pangajaran dedicated sarta gairah ogé atmosfir ramah tur positip nu signature of BLI, nu geus hasil kaala kampus sejen di ibukota Quebec.

kampus Kota Quebec kami paves cara pikeun latihan murid internasional dina basa Perancis.

Saprak harita, BLI geus ngamutahirkeun metodologi na papanggih ngembang pangabutuh jeung kapentingan siswa. Kiwari, BLI mangrupakeun salah sahiji sakola basa nu paling dipikawanoh di dunya sarta nawarkeun rupa program tailored ka siswa ti béda budaya na backgrounds.

Di wewengkon layanan perusahaan, BLI teu ngan terus nawiskeun latihan basa ngaropéa, tapi ogé delivers jasa linguistik kayaning tarjamah, Panakawan, bengkel, jeung sajabana klien perusahaan kami kaasup pausahaan multinasional kayaning Deloitte, Coca Cola, hidro Quebec, jsb

Pilih basa