Ngobrol jeung urang, ditanagaan ku LiveChat

Sarat jeung Kaayaan sakola

Ulah rék terang waragad urang?

Sarat jeung Kaayaan basa

Di BLI, urang nerapkeun hiji Inggris-atawa-Perancis-Ngan Sarat jeung Kaayaan. Kawijakan ieu geus ngadegkeun pikeun mantuan Anjeun ngamaksimalkeun prakték basa Inggris atawa Perancis Anjeun salami studi anjeun di Kanada. Pikeun mantuan Anjeun bener ningkatkeun tingkat kamahéran basa, anjeun bakal diperkirakeun komunikasi ngan dina basa anjeun diajar sepanjang waktos bari di BLI.

Lamun megatkeun kawijakan, anjeun bakal nampa hukuman a:

ngalanggar munggaran: Anjeun bakal nampi hiji Card Perhatosan.
ngalanggar Kadua: Anjeun bakal ditunda ti BLI for beurang jeung bakal dirékam sakumaha bolos.
ngalanggar katilu: Anjeun bakal ditunda ti BLI salila tilu poé sarta bakal dirékam sakumaha bolos. Anjeun bakal kedah papanggih jeung koordinator program.
ngalanggar Kaopat: Anjeun bakal ditunda ti BLI keur lima poé sarta bakal dirékam sakumaha bolos. Anjeun bakal kedah papanggih jeung koordinator program.
ngalanggar kalima: Anjeun bakal ditunda ti sakola pikeun hiji sesi atawa sarimbag.

Lateness & Absenteeism

BLI ekspektasi santri janten on waktu keur kelas maranéhanana. Mun murid geus tilu kali telat hiji kelas, éta sarua jeung salah henteuna. Lamun siswa hadir kirang ti 80%, aranjeunna moal nampi sertipikat maranéhanana.

bersosialisasi

BLI nyorong bersosialisasi jeung bursa budaya diantara masarakat na; kumaha oge, kawijakan sakola nunjukkeun yén pagawé teu diijinkeun pikeun sosialisasi jeung muridna di luar jam biasa na acara BLI.

Cuti tina henteuna

Murid datang pikeun 24 minggu leuwih anu diwenangkeun menta hiji cuti tina henteuna. cuti ieu henteuna teu kaci ti opat minggu. Lamun siswa anu dibales hiji cuti tina henteuna, kelas maranéhna bakal ditunda. Mun requesting a cuti tina henteuna kudu geus réngsé 12 minggu ulikan. Mun aranjeunna keur iinditan mancanagara, maranéhna kudu boga visa sah.

robah kelas

Sanajan ieu téh kaayaan langka, iraha murid karasaeun yén kelas dimana manehna atawa manehna geus ditempatkeun teu nulungan pikeun ngaronjatkeun kaahlian basa atanapi lamun éta hésé pisan, anjeunna atanapi manehna bisa menta hiji robah kelas. Dina raraga ngalakukeun kitu, anjeunna atanapi manehna perlu nyandak ka koordinator akademik salila minggu mimiti kelas. Taya parobahan anu mungkin sanggeus minggu salah.

Obat jeung alkohol

Kawijakan BLI ngeunaan obat jeung alkohol:
- Konsumsi obat jeung alkohol anu dilarang dina harta sakola.
- konsumsi Cannabis henteu diwenangkeun dina harta sakola, di acara sakola, kagiatan atawa lalampahan tur excursions ku saha, ngayakeun
staf atawa muridna.
- Sagala underage / murid minor anu mibanda, migunakeun, sells atanapi distributes légal (misalna ganja, nginum obat resép, jsb) atanapi
ilegal narkoba, paraphernalia ubar, alkohol atawa bako iraha wae bari dina harta sakola, atawa di handapeun kadaulatan sakola,
nyaeta tunduk kana aksi disiplinér paling serius, kaasup gantung atanapi expulsion.
- kawijakan The sakola urang dina obat jeung alkohol ogé dilarapkeun ka sagala lalampahan tur kagiatan murid BLI. sakola deui cadangan hak
milarian naon kaduh murid lamun murid anu disangka ngabogaan ubar atawa zat haram atanapi Item dina sakola, dina perjalanan
jeung kagiatan. Murid dipercaya jadi dina pangaruh obat atawa konsékuansi serius alkohol raray, kaasup gantung
atanapi expulsion.

Sarat jeung Kaayaan Expulsion murid

Mangga klik di dieu pikeun detil: