Ngobrol jeung urang, ditanagaan ku LiveChat

persiapan ujian

Ulah rék terang waragad urang?

Di dieu di BLI, kami geus ngalaman ujian préparasi guru siap pituduh Anjeun liwat dipilih ujian hambalan anjeun by step, mere anjeun petunjuk mangpaat tur tips pikeun maksimalkeun pungsi skor anjeun, sarta Nyiapkeun nuhun kelas pangalusna anjeun mungkin.

FCE · Cambridge ESOL Umum Inggris Suite

Grendeng sarat

BLI Level 9

panjangna program

Dua sesi pinuh

(8 minggu)

Jadwal program

Sapanjang waktos

or

Intensip

Sapanjang waktos

palajaran 24 per minggu

The FCE kualifikasi ngabuktikeun anjeun boga kaahlian basa keur hirup jeung dianggo bebas dina nagara Inggris-diomongkeun atawa diajar on kursus diajar basa Inggris.

Hiji kualifikasi FCE nunjukeun yen Anjeun tiasa:
  • komunikasi efektif nyanghareupan-to-rupi, keu opini sarta presenting alesan
  • nuturkeun warta
  • nulis jelas, jentre Inggris, keu pendapat jeung dijelaskeun kaunggulan jeung kalemahan titik béda of view
  • nulis aksara, laporan, carita na kavling tipe séjén téks.
Jadwal kelas

Mon - Thu

9: 00 - 2: 00

Jum

9: 00 - 12: 20

CAE · Cambridge ESOL Umum Inggris Suite

Grendeng sarat

BLI Level 9

panjangna program

Tilu sesi pinuh

(12 minggu)

Jadwal program

Sapanjang waktos

or

Intensip

Sapanjang waktos

palajaran 24 per minggu

Leuwih ti 8,000 lembaga atikan, usaha jeung departemén pamaréntah sabudeureun dunya nampa Cambridge Inggris: Advanced (CAE) salaku bukti prestasi-tingkat tinggi di diajar basa Inggris.

Nyiapkeun pikeun CAE mantuan siswa ngamekarkeun pangabisa sangkan paling tina diajar, gawe na tinggal di nagara Inggris-diomongkeun.

Hiji kualifikasi CAE nunjukeun yen Anjeun tiasa:
  • tuturkeun hiji Tangtu akademik di tingkat universitas
  • komunikasi sacara efektif dina tingkat managerial sarta profésional
  • ilubiung kalawan kapercayaan dina rapat gaw atanapi tutorials akademik sarta seminar
  • nganyatakeun diri kalayan tingkat luhur fluency.
Jadwal kelas

Mon - Thu

9: 00 - 2: 00

Jum

9: 00 - 12: 20

IELTS

Grendeng sarat

BLI Level 9

panjangna program

Tilu sesi pinuh

(12 minggu)

Jadwal program

Sapanjang waktos

or

Intensip

Sapanjang waktos

palajaran 24 per minggu

BLI IELTS Tangtu persiapan ujian baris mantuan anjeun meunang hasil pangalusna anjeun mungkin lamun nyokot test IELTS.

Hiji kualifikasi IELTS diakuan ku angka nu gede ngarupakeun universitas Britania, Kanada, Australia, Maltese jeung Afrika Kidul, sarta dina sababaraha kasus, institusi akademis Amérika.

Lamun maksudna pikeun immigrate ka Kanada atawa Australia, IELTS anu diperlukeun.

persiapan ujian BLI IELTS mere Anjeun parabot diperlukeun nu peryogi sukses.

BLI guru mumpuni bakal ngajarkeun maneh sakabeh téhnik nu peryogi pikeun meunangkeun skor IELTS tinggi.

Jadwal kelas

Mon - Thu

9: 00 - 2: 00

Jum

9: 00 - 12: 20

TOEFL®

Grendeng sarat

BLI Level 9

panjangna program

Tilu sesi pinuh

(12 minggu)

Jadwal program

Sapanjang waktos

or

Intensip

Sapanjang waktos

palajaran 24 per minggu

TOEFL® teh ujian paling populér pikeun Amérika Kalér Inggris sarta mangrupakeun uji basa Inggris nu katampa paling lega di dunya. Tangtu BLI TOEFL Persiapan bakal mere Anjeun kaahlian test perlu jeung tingkat basa nu peryogi sukses dina ujian Anjeun.

Jadwal kelas

Mon - Thu

9: 00 - 2: 00

Jum

9: 00 - 12: 20