Vize ve CAQ

Ücretlerimizi öğrenmek ister misiniz?

Öğrenci ol

İhtiyacınız olan vize türü, geldiğiniz ülkeye ve programınızın uzunluğuna bağlıdır.

Ziyaretçi vizesi

Kanada'ya gelmek ve 6 ay kadar eğitim görmek isterseniz, bulunduğunuz ülkeye bağlı olarak ziyaretçi vizesi veya eTA (Elektronik Seyahat Yetkilendirme) gerektirebilir.

Vize gerekiyorsa buldum

Ülkeniz orada listeleniyorsa. BLI süreci boyunca size yardımcı olacak ve başvurunuzla birlikte göndermek için gerekli okul belgelerini gönderilecektir.

Çalışma İzni ve CAQ

BLI'da altı aydan uzun bir süre ders çalışmayı planlıyorsanız, sahip olmanız gereken iki belge vardır: Kanada Çalışma İzni ve CAQ (Quebec Kabul Sertifikası). Bu durumda, önce CAQ için başvurmanız gerekir. CAQ'nızı aldıktan sonra (genel olarak 3-6 haftaları), Kanada Çalışma İzni alma sürecini başlatabilirsiniz.

Kanada Çalışma İzni için nasıl başvurulur?

CAQ'nuz için nasıl başvurulur?

Önemli Not: Hem Quebec hem de Kanada hükümetleri, uluslararası öğrencilere sadece tanınan bir programa tam zamanlı olarak kabul edildiğinde çalışma izni vermektedir. Lütfen bizimle iletişime geçin daha fazla ayrıntı için.

BLI, talep ederseniz başvuru süreciniz konusunda size yardımcı olabilir.