студентските УслугиVisa & Caq

https://blicanada.net/wp-content/uploads/2020/04/visa.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Услуги за студентиVisa & Caq

Правителството на Канада изисква посетители от много страни да получат временна виза за пребиваване за образователни пътувания с продължителност до 6 месеца и разрешение за студент за студенти, които желаят да учат в Канада повече от 6 месеца. В допълнение, правителството на Квебек изисква всички чуждестранни студенти да получат а Certificat d'Acceptation du Québec (CAQ) за всички студенти, които желаят да учат в Квебек повече от 6 месеца.

Видът на визата, който ви е необходим, зависи от страната, от която идвате и от каква дължина е вашата програма.

Visa Visa

Ако желаете да дойдете в Канада и да изучавате до 6 месеца, може да ви е необходима виза за виза или eTA (Electronic Travel Authorization) в зависимост от страната, от която сте.

Разберете дали ви е необходима виза

Ако държавата ви е изброена там. BLI ще ви помогне в процеса и ще ви изпрати необходимите училищни документи, които да подадете заедно с кандидатурата си.

Разрешение за проучване & CAQ

Ако планирате да се обучавате в BLI за повече от шест месеца, трябва да имате два документа: разрешение за канадско проучване и сертификат за приемане на CAQ (Квебек). В такъв случай първо трябва да кандидатствате за CAQ. След като получите своя CAQ (3-6 седмици като цяло), можете да започнете процеса на получаване на вашето канадско разрешение за проучване.

Как да кандидатствате за канадско разрешително за обучение?

Как да кандидатствате за Вашия САК?

Важна забележка:

И правителствата на Квебек, и Канада предоставят разрешения за обучение на международни студенти само когато те са приети в призната програма на редовно обучение. Моля, свържете се с нас за повече подробности.

BLI може да Ви помогне при процеса на кандидатстване, ако го поискате.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image